Hopp til verktøylinje
Title
Geitvågen
TagLine
Listing Categories
Saltvann
Listing Location
Nordland

Geitvågen ligger på Nordsida av Bodø, langs Fv834. Avkjørselen er skiltet, men kan komme litt brått på. Om sommeren er det en liten avgift for å parkere her. Stor parkeringsplass, men på godværsdager kan det komme veldig mange folk hit (visstnok opptil flere tusen) så parkeringsplassen blir fort full.

Geitvågen Campingplass holder til her, noe som betyr at det er muligheter for å få kjøpt seg noe her om sommeren. Mange turister bor her om sommeren.

Det er muligheter for å hoppe uti vannet fra kanten mellom bassenget og havet, men vanndybden er slik at det bare akkurat går bra for voksne. En av Bodøs varmeste plasser med sjøvann, naturlig nok siden badevannet er oppdemmet. Så det er ikke 100 % naturlig og ikke 100 % rent.Vannet passerer lett 20 grader ved godvær. Vannet i sjøen utenfor «demningen» er betydelig kaldere, men også mye renere.

Geitvågen er plassen å dra for de som vil dra en plass i Bodø sommerdager og se på folkelivet. Området trenger pr februar 2011 mye oppussing, men uansett er det et fint område.

Takk til Turbading.com for tekst og bilder.

Værmelding

Fasiliteter

Campingplass
Gresslette
Kiosk
Parkeringsplass
Sandstrand

Bilder

Vurderinger